Voor zzp’ers

Bij Shoot the Messenger houden we van creatieve ondernemers en ondernemende creatievelingen. Daarom vinden we dat ook jij gewoon moet kunnen profiteren van goede branding, ijzersterke marketing en persoonlijke coaching.

 

Kijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

Find your WHY

Find your WHY is een specifieke 1-op-1 coaching waarin we samen op zoek gaan naar datgene dat jou in al je acties drijft. Waarom doe je wat je doet? En hoe vertaalt zich dat in business mogelijkheden? Met de ‘Find your WHY’-sessie van Shoot the Messenger heb je in één dag de WHY voor jezelf gevonden.

Kickstart your (music) marketing

De training Kickstart your (music) marketing is een speciale op training-op-maat voor creatieve ondernemers en muzikanten. In één dag helpen wij je met al je marketingvraagstukken op een manier zodat jij daarna gelijk zelf aan de slag kunt.

Business coaching

We werken graag met je samen om jou te ondersteunen bij wat jij op dat moment nodig hebt: van acquisitie tot prijsbepaling, van mindset tot personeel. De Shoot the Messenger 1-op-1 business coaching is direct, to-the-point en concreet.

 

"Bij Shoot the Messenger heb ik een dag gepraat en geleerd over het ontwikkelen van een merk, binnen mijn vakgebied als artiest. Het was heel leerzaam, persoonlijk en heeft me echt verder geholpen. Als artiest/muzikant is het echt een aanrader om eens verder te kijken wat er op dat gebied mogelijk is, omdat ze de beide kanten goed kennen en ook goed kijken naar de persoon."

- Ilse Bevelander, zangeres en theatermaakster - 

"Inspirerende bijeenkomst gehad met Marleen van Shoot the Messenger! Open en relaxed, maar wel to the point en lekker kritisch. Zeer waardevol voor ons om op die manier na te denken over onze positionering, bedankt!"

- Vocal Group Full House - 

"Marleen heeft me geholpen met mijn acquisitie. Het bijzondere is dat ze daarbij in staat bleek om de vreemde, onneembare berg waar ik tegenop keek, te veranderen in een interessant proces waar ik blijkbaar al onbewust mee begonnen was. En dat die vaardigheden wel degelijk ook in mij aanwezig zijn. Acquisitie is niet langer de reeks vreemde regels die ik uit mijn hoofd moet leren; acquisitie dat ben ik zelf. Het begint bij mijn eigen inzichten, normen en waarden en dat maakt het veel gemakkelijker om te doen. Dat inzicht had ik zonder Marleen nooit gehad."

- Toine Ermens, Support en service specialist - 

"Creatief, professioneel en ontzettend scherp. Zo kan ik Marleen's aanpak het beste omschrijven. Dankzij enkele goede sessies met haar kreeg ik een veel duidelijker beeld van wie ik als zanger/vocal coach ben en wil zijn. Ze heeft vervolgens geholpen door die visie te vertalen in een website en visitekaartje. Als creatieveling ben ik nooit zo goed in de commerciële kant van dingen, maar ik heb nu een heel helder verhaal en kan zo mezelf veel makkelijker 'verkopen'. " 

- Tom Wesselink, zanger -

"Wat zo fijn is aan samenwerken met Marleen, is dat ze op communicatie en marketinggebied heel makkelijk schakelt tussen strategie en uitwerking, tussen overkoepelend en detail en tussen 'voor de massa' en voor het individu. Als sparringpartner voor ondernemers is ze een motortje dat je de goeie kant op stuurt en meteen energie geeft voor de eerste kilometers. Kortom, sta klaar voor de start want als je met Marleen werkt, kom je echt in beweging!"

- Fanny Evers, merkbouwer - 

"Een inspirerende training music marketing bij Shoot the Messenger gevolgd met waardevolle oefeningen en hands-on informatie. Weer vol enthousiasme en energie verder met mijn carriere als zangeres en zangdocente!"

- Saskia Bak, zangeres en zangdocent -